Beoordeel ons

Argentijnse restaurant El-Fierro Leiden

El-Fierro in Leiden is op de eerste plaats het warm kloppend hart van een kleurrijke gastvrije stad.

Bij El Fierro geniet u van puur natuur op uw bord

El-Fierro serveert uitsluitend prachtig gezonde rundvlees dat onder het strenge toezich van de ministro de agricultuur wordt gehouden. Geen krachtvoeren en gegarandeed hormoonvrij vlees. De controle gaat verder in de slachterijen, waar onder hoogwaardige hygienische normen gewerkt wordt.

Black Angus

Het meest gefokte ras in Argentinie is het Black Angus rund, een echte vleesrund. Het vlees komt in de speciale koelcontainers vers naar Europa, niet ingevroren geweest en geen conserveringsmiddelen gebruikt. Zorgvuldig gerijpt en op de juiste malsheid. Het bereiden van het Black Angus vlees is een van de belangrijkste specialiteiten van Restaurant El-Fierro. Het vlees wordt niet ingevroren, maar vacuum verpakt en gekoeld verscheept. De reis van de pampa s naar onze restaurants duurt vier tot zes weken. In die tijd bereikt het vlees zijn optimale smaak.

Ervaren en trotse chefs

De koks bij El-Fierro zijn meesters in het bereiden van vlees op echte houtskoolgrill. Door het vlees uitsluitend met wat chimmichurrie (grillolie) op houtskoop te grillen, blijft de natuurlijke smaak behouden. Met dit vlees kunt u kennis maken bij: Argentijns Grill Restaurant El-Fierro!.Bij de bereiding in het restaurant wordt aan het vlees zout en chimicurri-olie toegevoegd. Het vlees wordt boven een heet vuur "flash grilled" en slechts een keer gekeerd. Dit succesvolle proces wordt nu al dertig jaar ongewijzigd toegepast.

Uiteraard ontbreken de Argentijnse wijnen niet, mooie volle wijnen uit de Mendoza, van bekenden druivensoorten zoals de Cabernet Sauvignon en de Malbec. Het wijnaanbod in de El-Fierro restaurant wordt speciaal voor ons geselecteerd.


Wilt u een tafel reseveren? Klik dan op Knop reserveer online.